Ik wil vanuit mijn hoofd naar mijn gevoel.

In je denken ben je overal maar niet in je gevoel. Je hebt misschien door bepaalde levenservaringen mentale muren om je heen gebouwd en durft niet meer naar je gevoel te gaan. Het kan bijvoorbeeld te maken hebben met afwijzingen die je hebt ervaren. Op een gegeven moment kom je erachter dat je weer op zoek moet gaan naar je gevoelsleven en weet niet zo goed hoe je dat moet gaan aanpakken. Je gevoel of ook wel intuïtie genoemd is vaak een belangrijke leidraad voor het maken van keuzes en verbindingen met andere mensen. Als je dit altijd vanuit je hoofd benadert maak je vaak de verkeerde keuzes en kom je bijvoorbeeld in relaties terecht met steeds hetzelfde patroon. Je bent namelijk met je denken steeds hetzelfde patroon aan het herhalen. Denken is daarom meestal verbonden aan emoties, angsten, verdriet die met het verleden te maken hebben gehad. Je gevoel heeft meer de focus om je met het nu te verbinden en daarmee hele andere keuzes kunt gaan maken. Misschien meer uit je comfortzone komen om vanuit je gevoel een andere richting op te gaan met relaties en levenskeuzes.

Naar je gevoel gaan kan een hele belangrijke stap voor je zijn om meer voldoening en passie aan je leven te geven. Je leert hiermee het analyseren en denken te doseren. Dit is een heel uitgebreid thema maar tijdens de eerste sessie kom ik meestal wel to the point over waar het probleem kan zitten.

Tijdens deze 4 sessies is dit het thema waar we aan gaan werken. We kijken naar beperkende overtuigingen waardoor jij het verleden niet kan loslaten. We werken samen tijdens de sessies met oefeningen en gedragsverandering.

Dit coachtraject bestaat uit 4 sessies van ca 60-90 minuten, oefeningen en feedback via de app of de mail. Tijdspad 2 maanden, dus ongeveer om de 2 weken plannen we een sessie. Dit coachtraject is het beste om fysiek te komen doen bij mij op locatie. Als je dat wilt kan dit ook via Zoom gepland worden. Of we kunnen er een combi van maken.

De totale kosten zijn 495 euro. Inclusief BTW. Dit is inclusief een persoonlijke analyse t.w.v. 195 euro.

Neem contact op voor verdere informatie of om dit coachtraject te plannen

Dit coachtraject kan ook via ZOOM    Online coaching bij coach Marko de Jong

 

Pater Tilliestraat 21
6325 AL Berg en Terblijt
info@markodejong.nl
+31 (0)6 41719250
KVK nr. 24371527
Bank IBAN. NL31RABO0133555305
BTW nr. 814122139B01

Privacy en cookie beleid 
Algemene voorwaarden MDJ Coaching