Je persoonlijke performance verbeteren kan soms lastig zijn omdat jezelf een bepaald beeld over jezelf hebt gecreëerd. Als coach help ik je graag met je personal branding en hoe jij het beste jezelf kan presenteren. Ik voel in en zie in het gesprek wat wij hebben waar het om gaat bij jou en geef dan adviezen waar we samen aan kunnen gaan werken. Het belangrijkste is dat je het voor jezelf moet doen en niet voor iemand anders. Het heeft met ontwikkeling en groei van je persoonlijkheid te maken en vaak zijn emoties boosdoeners die jou ervan weerhouden om natuurlijke jezelf te zijn.

We werken met opdrachten, kleur en kledingadvies en je gaat misschien nieuwe foto’s maken voor LinkedIn en andere social mediakanalen. Met de opdrachten die je krijgt kun je tussen de sessies door aan de slag en ik ga je helpen zodat je onder alle omstandigheden in je kracht kan blijven staan.

Tijdens deze 4 sessies is dit jouw thema, je persoonlijke performance, hier gaan we samen aan werken. We kijken naar beperkende overtuigingen waardoor jij het verleden niet kan loslaten en jouw zelfbeeld wat je gecreëerd hebt. We werken tijdens de sessies met oefeningen, inspiratie, visie en gedragsverandering.

Dit coachtraject bestaat uit 4 sessies van ca 60-90 minuten, oefeningen en feedback via de app of de mail. Tijdspad 2 maanden, dus ongeveer om de 2 weken plannen we een sessie. Dit coachtraject kan fysiek gedaan worden bij mij op locatie, maar kan ook via ZOOM. We kunnen er ook een combi van maken.

De totale kosten zijn 495 euro. Inclusief BTW. Dit is inclusief een persoonlijke analyse t.w.v. 195 euro.

Neem contact op voor verdere informatie of om dit coachtraject te plannen

Dit coachtraject kan ook via ZOOM    Online coaching bij coach Marko de Jong

Hartelijke groet,

Marko de Jong

Pater Tilliestraat 21
6325 AL Berg en Terblijt
info@markodejong.nl
+31 (0)6 41719250
KVK nr. 24371527
Bank IBAN. NL31RABO0133555305
BTW nr. 814122139B01

Privacy en cookie beleid 
Algemene voorwaarden MDJ Coaching