Ik wil in mijn kracht staan

Hoe zijn jouw beperkende overtuigingen over jezelf? Waardoor raak jij uit je kracht of waarom kom jij niet in je kracht? Jouw leven is geen krachtmeting maar innerlijk vertrouwen in jezelf hebben, hierdoor kom je vanzelf in je kracht. Hoe laat jij je beïnvloeden door je emoties waardoor jij je kracht verliest. Ik leer je graag hoe jij de keuze kan maken om volledig in je kracht te gaan staan. De wereld om je heen heeft altijd invloed op jou! Hoe blijf je bij jezelf en je eigen energie. Hoe blijf je in het nu om dicht bij jezelf te blijven.

In je kracht staan betekend dat je in de realiteit van jezelf komt te staan. Alleen jij kan de keuze maken om volledig de keuze voor jezelf te maken en zo in je kracht kan gaan staan. Je neemt hiermee de verantwoordelijkheid over je eigen leven.

Het kan soms een moeilijke drempel zijn om deze stap te gaan zetten omdat we misschien bang zijn om iets van de omgeving of van onszelf te verliezen. Het is wel een zeer waardevolle stap in je leven omdat je hiermee aan jezelf bevestigd dat je waardevol genoeg bent.

Tijdens deze 4 sessies is dit het thema waar we aan gaan werken. We kijken naar beperkende overtuigingen waardoor jij je kracht verliest We werken samen tijdens de sessies met oefeningen en gedragsverandering.

Dit coachtraject bestaat uit 4 sessies van ca 60-90 minuten, oefeningen en feedback via de app of de mail. Tijdspad 2 maanden, dus ongeveer om de 2 weken plannen we een sessie. Dit coachtraject is het beste om fysiek te komen doen bij mij op locatie. Als je dat wilt kan dit ook via Zoom gepland worden. Of we kunnen er een combi van maken.

De totale kosten zijn 495 euro. Inclusief BTW. Dit is inclusief een persoonlijke analyse t.w.v. 195 euro.

Neem contact op voor verdere informatie of om dit coachtraject te plannen

Met hartelijke groet,
Marko de Jong

 

Pater Tilliestraat 21
6325 AL Berg en Terblijt
info@markodejong.nl
+31 (0)6 41719250
KVK nr. 24371527
Bank IBAN. NL31RABO0133555305
BTW nr. 814122139B01

Privacy en cookie beleid 
Algemene voorwaarden MDJ Coaching