Ik wil mijn verleden loslaten

Regelmatig heb je misschien jezelf afgevraagd waarom kan ik mijn verleden niet loslaten. Waar ben ik eigenlijk bang voor? Welke angsten heb je hierover? Het is vaak een hardnekkig iets, een gebeurtenis, een relatie waarin je afgewezen bent, een bepaald scenario wat je jezelf hebt aangeleerd of een diepgeworteld patroon. Het kan soms lastig zijn omdat je veel zaken in het Nu refereert aan het verleden. Je komt niet vooruit omdat je steeds in dezelfde patronen blijft hangen en je op basis van je verleden mensen en situaties bekijkt. Een mooie gedachte is natuurlijk de gedachte dat het verleden geweest is en niet meer bestaat. Het komt niet meer terug en is voorbij.

Hoe laat jij je beïnvloeden door je emoties waardoor jij het verleden niet kan loslaten. Ik leer je graag hoe jij de keuze kan maken om het verleden te gaan loslaten. De wereld om je heen heeft altijd invloed op jou! Hoe laat je in alle situaties het verleden los! Hoe blijf je in het nu om dicht bij jezelf te blijven.

Tijdens deze 4 sessies is dit het thema waar we aan gaan werken. We kijken naar beperkende overtuigingen waardoor jij het verleden niet kan loslaten. We werken samen tijdens de sessies met oefeningen en gedragsverandering.

Dit coachtraject bestaat uit 4 sessies van ca 60-90 minuten, oefeningen en feedback via de app of de mail. Tijdspad 2 maanden, dus ongeveer om de 2 weken plannen we een sessie. Dit coachtraject is het beste om fysiek te komen doen bij mij op locatie. Als je dat wilt kan dit ook via Zoom gepland worden. Of we kunnen er een combi van maken.

De totale kosten zijn 495 euro. Inclusief BTW. Dit is inclusief een persoonlijke analyse t.w.v. 195 euro.

Neem contact op voor verdere informatie of om dit coachtraject te plannen.

Dit coachtraject kan ook via ZOOM    Online coaching bij coach Marko de Jong

Pater Tilliestraat 21
6325 AL Berg en Terblijt
info@markodejong.nl
+31 (0)6 41719250
KVK nr. 24371527
Bank IBAN. NL31RABO0133555305
BTW nr. 814122139B01

Privacy en cookie beleid 
Algemene voorwaarden MDJ Coaching