Een zakelijk doel realiseren.

Naar welk zakelijk doel ben jij op zoek? Iets in je interne organisatie of zoek je het extern. Misschien wil je voor jezelf beginnen maar heb je de nodige feedback nodig. Hoe ga jij de voorwaartse beweging maken. We gaan natuurlijk direct aan de slag over de visie en wat je met je doel wilt bereiken. Of misschien heb je die al helder? Ik ben het gewend om met ondernemers mee te denken en doelbewust te gaan kijken met de ingrediënten van de organisatie of er nieuwe wegen zijn om het potentieel van de organisatie kan groeien. Iedereen is welkom, ook een startende ondernemer of een ZZP’er die zijn bedrijf wil gaan uitbreiden. Als je met een intern organisatiedoel bezig bent kunnen we ook gaan kijken naar de gevoeligheid en hoe jij het beste de aanpak kan introduceren. We kijken samen ook hoe jij in deze processen staat, heb je nog beperkende overtuigingen of angsten die je nog verbloemt? Zie deze sessies ook als inspiratie om jouw doel te halen! Ik heb zelf een flinke ondernemersspirit, in het verleden ben ik veel met concepten en e-commerce bezig geweest. Niets is onmogelijk in de zakelijke wereld. Doel, koers en motivatie zijn belangrijke elementen die regelmatig voorkomen in deze sessies. Het gaat hier niet alleen om het zakelijke doel maar ook groei van jouw persoonlijkheid of leiderschap.

Tijdens deze 4 sessies is dit het thema waar we aan gaan werken. We kijken naar beperkende overtuigingen waardoor jij het verleden niet kan loslaten. We werken samen tijdens de sessies met oefeningen, inspiratie, visie en gedragsverandering.

Dit coachtraject bestaat uit 4 sessies van ca 90 minuten, oefeningen en feedback via de app of de mail. Tijdspad 2 maanden, dus ongeveer om de 2 weken plannen we een sessie. Dit coachtraject kan fysiek gedaan worden bij mij op locatie, maar kan ook via ZOOM. We kunnen er ook een combi van maken.

De totale kosten zijn 495 euro. Inclusief BTW. Dit is inclusief een persoonlijke analyse t.w.v. 195 euro.

Neem contact op voor verdere informatie of om dit coachtraject te plannen

 

Dit coachtraject kan ook via ZOOM   Online coaching bij coach Marko de Jong

Pater Tilliestraat 21
6325 AL Berg en Terblijt
info@markodejong.nl
+31 (0)6 41719250
KVK nr. 24371527
Bank IBAN. NL31RABO0133555305
BTW nr. 814122139B01

Privacy en cookie beleid 
Algemene voorwaarden MDJ Coaching