De voorwaartse beweging in je leven, wie wil dat niet? Misschien besef je dat je in een bepaalde patstelling zit en weet je niet zo goed hoe je weer in de voorwaartse beweging moet komen. Je hebt misschien beperkende overtuigingen over jezelf die niet overeenkomen met wat jij zelf graag wilt. Het kan soms lastig zijn omdat je wel graag wil maar steeds wordt tegengehouden door iets wat je niet kan verklaren. Je zit in patronen die zich steeds herhalen of je reageert steeds op dezelfde manier op gebeurtenissen. Als coach ben ik zeer intuïtief en tijdens de sessies komen we vanzelf op problemen, visies en inzichten die jou ervan weerhouden om niet in de voorwaartse beweging te komen.

De vragen die ik aan jou stel is; Wat wil jij? Wat wil jij bereiken? Waar ben jij naar op zoek? Hoe neem jij de lead in jouw leven om zakelijke en/of privé doelen te bereiken. Stop met het limiteren van jezelf! Stop met jezelf te beperken, er is namelijk niemand die jou kan tegenhouden om weer in de voorwaartse beweging te komen.

Tijdens deze 4 sessies is dit jouw thema, de voorwaartse beweging, hier gaan we samen aan werken. We kijken naar beperkende overtuigingen waardoor jij het verleden niet kan loslaten en jouw zelfbeeld wat je gecreëerd hebt. We werken tijdens de sessies met oefeningen, inspiratie, visie en gedragsverandering.

Dit coachtraject bestaat uit 4 sessies van ca 90 minuten, oefeningen en feedback via de app of de mail. Tijdspad 2 maanden, dus ongeveer om de 2 weken plannen we een sessie. Dit coachtraject kan fysiek gedaan worden bij mij op locatie, maar kan ook via ZOOM. We kunnen er ook een combi van maken.

De totale kosten zijn 495 euro. Inclusief BTW Dit is inclusief een persoonlijke analyse t.w.v. 195 euro.

Neem contact op voor verdere informatie of om dit coachtraject te plannen

Dit coachtraject kan ook via ZOOM    Online coaching bij coach Marko de Jong

Hartelijke groet,

Marko de Jong

 

Pater Tilliestraat 21
6325 AL Berg en Terblijt
info@markodejong.nl
+31 (0)6 41719250
KVK nr. 24371527
Bank IBAN. NL31RABO0133555305
BTW nr. 814122139B01

Privacy en cookie beleid 
Algemene voorwaarden MDJ Coaching