Net als zoveel anderen houd jij je vast regelmatig bezig met de grote levensvragen. Wie ben ik, wat wil ik? Wat zijn mijn doelen en hoe ga ik die behalen? Gelukkig hoef je die vragen niet in je eentje te beantwoorden. In het traject ‘levensvragen coaching’ gaan we op zoek naar de vragen die je wilt beantwoorden, en natuurlijk naar het antwoord.

 

Levenvragen coaching bij Life & business coach Marko de Jong LimburgLevensvragen coaching: jouw antwoorden

Bij levensvragen coaching staan jouw angsten of emoties centraal. Je emotie en/of angst kan vaak een enorme blokkade zijn, die jou ervan weerhoudt om verder te groeien. Het kan zijn dat je vastloopt in je privéleven, of juist op het werk. Ik help je als coach om inzichten te krijgen in jouw situatie, zodat je weer verder kunt met je ontwikkeling.

Uiteraard zijn dit meestal niet de meest voor de hand liggende angsten en emoties. Vaak zijn dit diepere lagen, en moeten we dan ook eerst tot de kern komen van jouw probleem. Als we de grondslag van het probleem hebben geanalyseerd, kun je nieuwe keuzes maken om verder te ontwikkelen. Je wordt dan niet meer geblokkeerd door beperkende overtuigingen en geconditioneerd gedrag, zoals voordien wellicht wel het geval was.

Voorbeelden van thema’s, angsten, emoties en blokkades

De emoties en angsten die je in de weg kunnen zitten, zijn heel uiteenlopend. Maar misschien herken je al één van de veel voorkomende blokkades in jouw leven:

Perfectionisme, angsten, onzekerheid, niet gelijkwaardig durven zijn, boosheid, onmacht, niet op de juiste manier durven communiceren, faalangst, te veel initiëren, timing, niet jezelf durven zijn, geen actie kunnen zetten, bang voor verlies, te veel naar bevestigingen zoeken, manipulatie, te veel opgesloten in jezelf zitten. Er zijn nog vele andere mogelijkheden – ieder mens is tenslotte uniek! Ik bespreek deze dan ook graag met jou in een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Levensvragen coaching ontdek jouw waarde Life Coach Marko de JongDoel van het traject

Het doel van levensvragen coaching’ is oplossen van problemen met angsten of bepaalde ongewenste of onopgemerkte emoties. We zorgen dat jij weer terugkomt in de voorwaartse beweging van je leven. Als coach heb ik ruime ervaring op gebied van emoties en angsten, twee pijlers waarin veel mensen vastlopen. In twee maanden leggen we de pijnpunten bloot, maar gaan we ook direct aan de slag met het zoeken naar oplossingen. Dat pad zetten we meteen in, zodat je direct concrete handvatten hebt om het roer weer in eigen hand te hebben. In de weg die wij samen bewandelen werken we in 2 maanden aan jouw levensthema.

Met het oplossen van een levensvraag kom je meer tot een bepaald levensdoel wat je graag wilt bereiken.

Volgens de individuaal psychologie van Alfred Adler (1870-1937) wordt hieronder verstaan: datgene wat een persoon in zijn leven wil bereiken ter compensatie voor werkelijke of ingebeelde minderwaardigheidgevoelens. Op de website Happinez staat een leuk artikel over levensdoelen bereiken.

Voorbeelden van coaching over levensvragen

>> Ik sta stil en ik wil verder! Ik wil in de voorwaartse beweging komen

>> Ik wil in mijn kracht staan.

>> Ik wil gaan leren loslaten

>> Ontwikkel je persoonlijke performance

>> Het ontwikkelen van mentale groei mental coaching 

>> Ik wil in mijn gevoel komen! 

Een levensvragen coachtraject zou er dan als volgt uitzien.

  • Maken van een persoonlijke potentieel analyse
  • Een uitgebreide intake waarin we samen jouw doel inventariseren
  • 4 coachsessies in 2 maanden
  • Feedback, via app en mail
  • Huiswerk en follow up, om je dichter bij je doel te brengen
  • Tussentijdse evaluatie van de voortgang
  • Kan fysiek of via ZOOM

De totale kosten zijn 495 euro, inclusief BTW. Dit is inclusief een persoonlijke analyse t.w.v. 195 euro.
Bent U een organisatie of is het voor een bedrijf dan is dit exclusief BTW.

Een levensvragen coachtraject kan bij mij in de praktijk gedaan worden maar kan ook online via TEAMS of ZOOM.

GRATIS KENNISMAKINGSSESSIE

Geheel vrijblijvend plan ik graag een persoonlijke kennismakingssessie met jou! Als coach luister ik graag naar jouw hulpvraag en je kunt dan gelijk met mij kennismaken. Ik vertel jou dan over mijn programma en met welk doel we jou gaan ontwikkelen. Tijdens dit gesprek krijg ook al een aantal mooie tips mee die je gelijk in de praktijk kunt gaan toepassen.

Plan een gratis kennismakingssessie

Meer over life coaching
Meer over business coaching

Stuur een bericht via de app, bel of plaats een bericht in de chatbox onderaan de website.

Hartelijke groet Marko

Logo Life en Business Coach Marko de Jong in Limburg

Pater Tilliestraat 21
6325 AL Berg en Terblijt
info@markodejong.nl
www.markodejong.nl
+31 (0)6 41719250
KVK nr. 24371527
Bank IBAN. NL31RABO0133555305
BTW nr. 814122139B01

Privacy en cookie beleid 
Algemene voorwaarden MDJ Coaching