Net als zoveel anderen houd jij je vast regelmatig bezig met de grote levensvragen. Wie ben ik, wat wil ik? Wat zijn mijn doelen en hoe ga ik die behalen? Gelukkig hoef je die vragen niet in je eentje te beantwoorden. In het traject ‘levensvragen coaching’ gaan we op zoek naar de vragen die je wilt beantwoorden, en natuurlijk naar het antwoord.

 

Levensvragen coaching transformeer je leven Life Coach Marko de Jong LimburgLevensvragen coaching: jouw antwoorden

Bij levensvragen coaching staan jouw angsten of emoties centraal. Je emotie en/of angst kan vaak een enorme blokkade zijn, die jou ervan weerhoudt om verder te groeien. Het kan zijn dat je vastloopt in je privéleven, of juist op het werk. Ik help je als coach om inzichten te krijgen in jouw situatie, zodat je weer verder kunt met je ontwikkeling.

Uiteraard zijn dit meestal niet de meest voor de hand liggende angsten en emoties. Vaak zijn dit diepere lagen, en moeten we dan ook eerst tot de kern komen van jouw probleem. Als we de grondslag van het probleem hebben geanalyseerd, kun je nieuwe keuzes maken om verder te ontwikkelen. Je wordt dan niet meer geblokkeerd door beperkende overtuigingen en geconditioneerd gedrag, zoals voordien wellicht wel het geval was.

Voorbeelden van thema’s, angsten, emoties en blokkades

De emoties en angsten die je in de weg kunnen zitten, zijn heel uiteenlopend. Maar misschien herken je al één van de veel voorkomende blokkades in jouw leven:

Perfectionisme, angsten, onzekerheid, niet gelijkwaardig durven zijn, boosheid, onmacht, niet op de juiste manier durven communiceren, faalangst, te veel initiëren, timing, niet jezelf durven zijn, geen actie kunnen zetten, bang voor verlies, te veel naar bevestigingen zoeken, manipulatie, te veel opgesloten in jezelf zitten. Er zijn nog vele andere mogelijkheden – ieder mens is tenslotte uniek! Ik bespreek deze dan ook graag met jou in een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Levensvragen coaching ontdek jouw waarde Life Coach Marko de JongDoel van het traject

Het doel van levensvragen coaching’ is oplossen van problemen met angsten of bepaalde ongewenste of onopgemerkte emoties. We zorgen dat jij weer terugkomt in de voorwaartse beweging van je leven. Als coach heb ik ruime ervaring op gebied van emoties en angsten, twee pijlers waarin veel mensen vastlopen. In twee maanden leggen we de pijnpunten bloot, maar gaan we ook direct aan de slag met het zoeken naar oplossingen. Dat pad zetten we meteen in, zodat je direct concrete handvatten hebt om het roer weer in eigen hand te hebben. In de weg die wij samen bewandelen werken we in 2 maanden aan jouw levensthema.

Met het oplossen van een levensvraag kom je meer tot een bepaald levensdoel wat je graag wilt bereiken.

Volgens de individuaal psychologie van Alfred Adler (1870-1937) wordt hieronder verstaan: datgene wat een persoon in zijn leven wil bereiken ter compensatie voor werkelijke of ingebeelde minderwaardigheidgevoelens. Op de website Happinez staat een leuk artikel over levensdoelen bereiken.

Plan van aanpak

  • Ontwikkelen van zelfkennis door een persoonlijke analyse (inbegrepen bij het traject)
  • Doelen stellen voor jouw unieke persoonlijkheid
  • Oplossen van jouw dilemma (jouw thema)
  • Leren jezelf centraal te zetten in zowel privé als zakelijk leven
  • Leren in je kracht te staan en daar te blijven
  • Wat is jouw succes en voor welke progressie ga jij?
  • Feedback via app of mail voor vragen
  • Duur: ca 2 maanden

Voorbeelden van coaching over levensthema’s:

>> Ik wil in de voorwaartse beweging komen

>> Ik wil in mijn kracht staan.

>> Ik wil gaan leren loslaten

>> Ontwikkel je persoonlijke performance

>> Het ontwikkelen van mentale groei mental coaching 

>> Ik wil in mijn gevoel komen! 

De totaalprijs van dit coachtraject is €795,- inclusief BTW
Voor bedrijven is dit exclusief BTW

Een thema coachtraject kan bij mij in de praktijk gedaan worden maar kan ook online via TEAMS of ZOOM.

Uiteraard kunnen we beginnen met een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek van 30 minuten, om jouw investering in jezelf te bespreken. Zo maken we samen een plan van aanpak.

Stuur een bericht via onderstaand contactformulier of bel direct om een gesprek in te plannen. Je kunt ook een bericht plaatsen in de chatbox onderaan de website.

Hartelijke groet Marko

Pater Tilliestraat 21
6325 AL Berg en Terblijt
info@markodejong.nl
www.markodejong.nl
+31 (0)6 41719250
KVK nr. 24371527
Bank IBAN. NL31RABO0133555305
BTW nr. 814122139B01

Privacy en cookie beleid 
Algemene voorwaarden MDJ Coaching