Mijn passie als coach is dat jij de successen boekt waarnaar jij verlangt. Door jouw potentieel duidelijk te krijgen ontstaat er een nieuwe krachtige verbinding van gevoel en vertrouwen in je unieke persoonlijkheid. Hiermee kun jij jezelf manifesteren in een wereld die altijd in beweging is en altijd iets van jou verlangt. In deze wereld heb je dan een duidelijke visie over jezelf en welke levens- of zakelijke doelen je wil bereiken.

De vraag aan jou is; Wat wil jij? Wat wil jij bereiken? Waar ben jij naar op zoek? Hoe neem jij de lead in jouw leven om zakelijke en/of privé doelen te bereiken. Als personal & business coach bied ik jou een ruime ervaring om je te helpen met persoonlijke groei, leiderschap en het ontwikkelen je potentieel.

Het potentieel ben jij als persoon, alles omvattend, wie je bent, wat je ervaart en hoe je handelt. Jouw potentieel bevat alles wat je nodig hebt in je leven. Het geeft jou de waarde die je nodig hebt! Jij bent uniek en verdiend een leven vol passie en voldoening. Een leven waarin jij je eigen dromen waarmaakt, een leven waar jouw talenten ten volle worden benut. Een leven dat jij, zoals jij dat wilt, vanuit jouw eigen kracht. Jouw ware potentieel stuurt je aan en laat je voelen hoe het is om gelukkig te zijn met jezelf en je omgeving.

Je kunt bij mij enkele sessies boeken om je leven weer een boost te geven of je komt voor een compleet coachtraject. Ook is het mogelijk om samen een coachtraject te bepalen waar we specifiek werken aan een bepaald doel.

Ik bied 3 volledige persoonlijke coachtrajecten aan; lifepotentieel en leiderschap. Hierin gaan we samen op weg om jouw transformatie tot stand te brengen. Het nuanceverschil in deze plannen is het vertrekpunt en welke prioriteit je zelf hebt voor je persoonlijke groei. Het maakt niet uit met welk doel je komt, alles heeft te maken met jouw unieke potentieel. Ik doe ook organisatie coaching, om individueel- en groepspotentieel te ontwikkelen.

Je bent altijd welkom voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik vertel je dan graag over mijn werkwijze en hoe mijn plan van aanpak is. Je kunt ook een 90 minuten boost coachsessie boeken waarin we samen werken aan een bepaald thema.

Nieuw, nu ook thema coachtrajecten , korte coachtrajecten, 4 sessies in 2 maanden met een specifiek doel.

Met hartelijke groet,
Marko de Jong

 

Pater Tilliestraat 21
6325 AL Berg en Terblijt
info@markodejong.nl
+31 (0)6 41719250
KVK nr. 24371527
Bank IBAN. NL31RABO0133555305
BTW nr. 814122139B01

Privacy en cookie beleid 
Algemene voorwaarden MDJ Coaching