Life coach business coaching Marko de Jong Limburg

Hallo, ik ben Marko de Jong en ik verwelkom je graag in mijn coachpraktijk! Ik bied vele mogelijkheden van dienstverlening. Het coachen ontstaat vanzelf in de individuele ontmoeting wie wij hebben.

Voor het coachwerk had ik diverse functies in sales/accountmanagent, formulemanagement en directiefuncties. Als ondernemer had ik bedrijven op gebied van e-commerce en lifestyle.

In het sales/accountmanagement ontwikkelde ik met succes het ondernemerschap. Vanaf mijn 39e ben ik daarom zelf gaan ondernemen. Ik had een succesvol e-commerce concept waarbij ik de hele keten van fabrikant/groothandel tot eindgebruiker integreerde. Na verkoop van dit concept maakte ik een bewuste keuze en ben overgestapt naar het coachwerk.

Vanaf mijn 28e ben ik bezig met holisme, het innerlijke van de mens en heb ontdekt dat alles in een mens aanwezig is om een leven met voldoening te leven en van betekenis te zijn in verbinding met de wereld om je heen. Ik maak tijdens het coachwerk optimaal gebruik van mijn zintuigen om u optimaal te kunnen adviseren met actuele levens- en of zakelijke inzichten.

Passie
Het coachen is mijn passie, het helpen van mensen om ze bewust te maken van onbewuste talenten en eigenschappen. De rode draad in mijn leven is holisme en spiritualiteit. Ik leer graag aan mensen hoe ze het beste verbinding met hun zelf kunnen maken zodat ze op een natuurlijke en authentieke manier de juiste weg kunnen bewandelen in hun leven.

Doel
Ik coach op een natuurlijke manier, ik ben een verbinder en katalysator, ik laat jou zien en voelen hoe jij, jezelf, vanuit je persoonlijke en unieke eigenschappen kunt ontwikkelen. Ik geef je inzichten hoe jij je levens- en of business doelen kunt bereiken. Wat brengt jou in een voorwaartse beweging. Beleef de kracht van het “Nu”, leef in je realiteit, wees realistisch en wijd je leven aan het goede dat je verdient.

Missie
Het is mijn overtuiging dat ieder deel van het leven nieuwe mogelijkheden biedt. Ik voel het als mijn missie om veranderings- en bewustwordingsprocessen te activeren en te begeleiden.

Ik ben vader van 3 kinderen en woon samen met mijn partner in Berg en Terblijt. Ik sport een aantal keren per week en breng veel tijd, met mijn hond, in de natuur door, mocht je het leuk vinden, dan neem ik je graag mee!

Logo Marko de Jong Coaching

Pater Tilliestraat 21
6325 AL Berg en Terblijt
info@markodejong.nl
www.markodejong.nl
+31 (0) 6 41719250