Life coach business coaching Marko de Jong LimburgMarko de Jong is een coach, ondernemer en ontwikkelaar met ruim 12 jaar coachervaring. Voor het coachwerk had ik diverse functies in sales/accountmanagent, formulemanagement en directie functies. Als ondernemer had ik bedrijven op gebied van e-commerce en lifestyle.

In het sales/accountmanagement ontwikkelde ik met succes het ondernemerschap. Ik dacht mee, voelde mee en stond in de schoenen van de ondernemer zelf. Luisterde naar zijn of haar inspiratie en kwam met concepten of voorstellen waardoor de ondernemer meer verbinding kreeg met zijn afnemers. Er ontstond altijd vooruitgang en een win/win situatie!

Vanaf mijn 39e ben ik zelf gaan ondernemen. Ik had een succesvol e-commerce concept waarbij ik de hele keten van fabrikant/groothandel tot eindgebruiker integreerde. Dit gaf efficiency en een krachtige beheersbaarheid om direct te kunnen inspelen op marktveranderingen en nieuwe tendensen. Ik was altijd bezig met innovatieve ontwikkelingen en veranderingsprocessen om zo de markt voor te blijven. Na verkoop van dit concept maakte ik een bewuste keuze en ben overgestapt naar het coachwerk.

Vanaf mijn 28e ben ik al bezig met holisme en spiritualiteit en heb in de afgelopen 25 jaar mijn zintuigen en waarnemend vermogen optimaal kunnen ontwikkelen. Tijdens het coachwerk maak ik gebruik van deze zintuigen om mensen te adviseren met inzichten in hun actuele levens- en of zakelijke situatie. Ik breng mensen graag direct naar de realiteit van het nu, vanuit dit prachtige vertrekpunt kun je jezelf verder ontwikkelen. Alles ontstaat vanuit het NU! Ook heb ik holistische tools, gebaseerd op oude wijsheden om meer over jezelf te ontdekken.

Ik ben een conceptontwikkelaar, met een vernieuwende visie op toekomstige ontwikkelingen. Met een open mind tune ik in en geef ik oprechte informatie over een persoon of bedrijfssituatie. Ik ben creatief denker, voeler en zoek altijd de beste opties om mensen dichter bij hun meerwaarde en levensdoelen te brengen.

Ik gebruik daarom ook een stuk eigen ervaring om samen met U tot transformatie te komen. Ik praat graag met U over persoonlijke en zakelijke ontwikkelingen die overeenstemmen met uw eigen passie en authenticiteit. Nieuwe wegen die we samen afstemmen op uw persoonlijkheid, leiderschap, creativiteit, innovatief vermogen en innerlijke drijfveren om uw doelen te bereiken. Ook geven we veel aandacht aan het verbeteren van uw persoonlijke performance.

Purpose
Ik coach op een natuurlijke manier, ik ben een verbinder en katalysator, ik laat jou zien en voelen hoe jij, jezelf, vanuit je persoonlijke en unieke eigenschappen kunt ontwikkelen. Ik geef je inzichten hoe jij je levens- en of business doelen kunt bereiken. Wat brengt jou in een voorwaartse beweging. Beleef de kracht van het “Nu”, leef in je realiteit, wees realistisch en wijd je leven aan het goede dat je verdient. Voor mij zijn er altijd twee succesfactoren voor mens en organisatie “verbinden en bewustzijn”, in het aanbod van diensten wat ik aanbied zijn deze succesfactoren altijd verweven. “In het bewustzijn zie en voel je het succes en met verbinden kun je dat bereiken” Vertrekpunt is altijd een hulpvraag! Ik ga graag een persoonlijk en vrijblijvend gesprek met U aan, omdat er veel over te vertellen is.

Missie
Het is mijn overtuiging dat ieder deel van het leven nieuwe mogelijkheden biedt. Mijn passie/missie is om hierin veranderings- en bewustwordingsprocessen te activeren en te begeleiden.

Ik ben vader van 3 kinderen en woon samen met mijn partner in Berg en Terblijt. Ik sport een aantal keren per week en breng veel tijd, met mijn hond, in de natuur door, mocht je het leuk vinden, dan neem ik je graag mee!

 

 

Logo Marko de Jong Coaching

Pater Tilliestraat 21
6325 AL Berg en Terblijt
info@markodejong.nl
www.markodejong.nl
+31 (0) 6 41719250