Kies voor een leven waarin jij jezelf helemaal kunt terugvinden, waarin jij vrij bent van het verleden en beperkende overtuigingen. Een leven waarin jij de lead hebt om met jouw unieke talenten de juiste koers te bepalen. Een leven met passie en voldoening, waarin jij de juiste stappen zet om je persoonlijke en of zakelijke doelen te bereiken. Besef zelf dat jij recht hebt op zo’n leven! Besef dat jij waardevol genoeg bent om jouw leven de juiste invulling te geven.

De vraag aan jou is; Wat wil jij? Wat wil jij bereiken? Waar ben jij naar op zoek? Hoe neem jij de lead in jouw leven om zakelijke en/of privé doelen te bereiken. Stop met het limiteren van jezelf! Stop met jezelf te beperken, er is namelijk niemand die jou kan tegenhouden om je volledige potentieel te gebruiken.

Als personal & business coach bied ik U een ruime professionele dienstverlening. Met coaching help ik graag met het ontwikkelen van je potentieel en je persoonlijke groei. Op gebied van business coaching ligt de focus op leiderschap ontwikkeling en potentiële groei van de organisatie.

Ik ga graag met U in gesprek over de mogelijkheden van mijn programma. We kunnen vrijblijvend een kennismakingsgesprek plannen waarin ik graag luister naar jouw hulpvraag. Dit kan ook online met Online coaching bij coach Marko de Jong

Groet Marko
+31 (0) 6 41719250
info@markodejong.nl