Business coach Marko de Jong LimburgZelfkennis draagt bij tot het verbeteren van je potentieel. Zelfkennis geeft kracht aan je persoonlijkheid en je natuurlijke eigenschappen. Met zelfkennis en bewustwording verbeter je dus je persoonlijke performance.

Verbindend leiderschap, transparant zijn, authenticiteit, creativiteit en passie. Ontwikkel je leiderschap op basis van je unieke identiteit en persoonlijkheid. Leiderschap verbindt en maakt de omgeving bewust.

Ik help jou graag met het verbeteren van jouw persoonlijke performance.

ZAR IMPACT COACHING, ONTDEK HET UNIEKE 3 STAPPENPLAN OM POTENTIEEL TE ONTWIKKELEN

Het unieke van stappenplan ZAR is dat het een volledige cyclus is waardoor mensen zich optimaal kunnen ontwikkelen om zo hun werkelijke potentieel te kunnen gaan gebruiken. Ook zie je uit ervaringen dat mensen die ontwikkeld zijn met ZAR andere mensen in hun omgeving gaan beïnvloeden en zo positieve influencers worden. lees meer over ZAR

VERBETEREN VAN JE PERSOONLIJKE PERFORMANCE EN LEIDERSCHAP

Via een persoonlijke analyse maak ik jouw persoonlijkheid zichtbaar, we werken hiermee van binnen naar buiten. Persoonlijke eigenschappen en mogelijke conditioneringen worden direct zichtbaar. Conditioneringen zijn jouw groeigebieden waar we mee aan de slag gaan. In een intensief coachtraject maken we duidelijk hoe jij het beste je unieke eigenschappen en talenten op de juiste manier kunt inzetten.

Je speelt hiermee geen aangeleerde rol meer in je leven maar je bent dan verbonden met je echte zelf. Het geeft een krachtiger zelfbeeld en je gebruikt de juiste energie om je te verbinden met mensen en omgeving. Ik laat je zien en voelen hoe jij het beste jouw unieke besluitvormingsproces (autoriteit) kunt gebruiken en toepassen.

De analysemethode die ik gebruik is gebaseerd op oude synthese en oude wetenschappen. In een persoonlijk gesprek leg ik dit graag allemaal aan U uit.

CREATIEVE SESSIES

Vanuit de hulpvraag starten we met een creatieve sessie en gaan samen op zoek naar de oplossing door alles te verbinden. Mens, organisatie, verleden, het Nu en de toekomst. Ik bied ook een aantal workshops aan die als doel hebben om creativiteit te ontwikkelen en doelen te realiseren

DE VERANDERING

Hoe ben je verbonden met verandering. Verandering is het enige constante in het leven. Veranderen is evolueren en transformeren naar een hoger doel, hierdoor ontstaat er een betere performance.

Een nieuwe weg ontstaat vanzelf als er verbinding is met het doel. Wat is de verwachting en wat is de realiteit. Waar sta je nu als mens of organisatie. Welke keuzes moeten er gemaakt worden. De weg naar het doel is belangrijker dan het doel zelf.

OVER MIJ

In het sales/accountmanagement ontwikkelde ik met succes het ondernemerschap. Ik dacht mee, voelde mee en stond in de schoenen van de ondernemer zelf. Luisterde naar zijn of haar inspiratie en kwam met concepten of voorstellen waardoor de ondernemer meer verbinding kreeg met zijn afnemers. Er ontstond altijd vooruitgang en een win/win situatie!

Vanaf mijn 39e ben ik zelf gaan ondernemen. Ik had een succesvol e-commerce concept waarbij ik de hele keten van fabrikant/groothandel tot eindgebruiker integreerde. Dit gaf efficiency en een krachtige beheersbaarheid om direct te kunnen inspelen op marktveranderingen en nieuwe tendensen.

Na verkoop van dit concept maakte ik een bewuste keuze en ben overgestapt naar het coachwerk.
Ik gebruik daarom ook een stuk eigen ervaring om samen met U tot transformatie te komen. Ik praat graag met U over persoonlijke en zakelijke ontwikkelingen die overeenstemmen met uw eigen passie en authenticiteit. Nieuwe wegen die we samen afstemmen op uw persoonlijkheid, leiderschap, creativiteit, het innovatieve vermogen en de innerlijke drijfveren om de gewenste doelen te bereiken

Ik coach op een natuurlijke manier, ik ben een verbinder, een katalysator die graag aan jou laat zien en voelen hoe jij jezelf vanuit persoonlijke en unieke eigenschappen kunt ontwikkelen om zo jouw levens- en of business doelen te bereiken.

Een sessie kost 50 euro ex BTW per uur

Logo Marko de Jong Coaching

Pater Tilliestraat 21
6325 AL Berg en Terblijt
info@markodejong.nl
www.markodejong.nl
+31 (0)6 41719250