Maak mensen succesvol!

Succesvol maken van mensen is het fundament van groei! Mijn ambitie is het maken van succesvolle mensen binnen een organisatie. Samen ontwikkelen en groeien van groot belang om in de voorwaartse beweging te blijven! Mensen succesvol maken is dat ze beter in hun vel komen te zitten, het verleden kunnen loslaten, meer in hun kracht staan en bewust worden dat ze met hun eigen potentieel veel meer kunnen bereiken. Gelukkig zijn, werkgeluk en hun eigen toegevoegde waarde ontdekken maakt dat ze beter presteren en positieve ambassadeurs worden. Ze worden hiermee trotser op zichzelf en geven zichzelf en anderen de juiste waarde! Hierdoor stijgt ook de betrokkenheid van mensen!

Met het ontwikkelen van potentieel maak je de weg vrij naar een betere performance van mensen, teams en de totale organisatie. Soms kijken ondernemers over bepaalde zaken heen omdat ze nog te veel in hun eigen flow zitten. Ik maak daarom graag de dingen helder en transparant om met nieuwe inzichten het groeipotentieel duidelijk te maken.

Ik werk tijdens het coachen met inzichten, visie en strategie. Wat is het bereik van het potentieel in het leiderschap of wat is het groeipotentieel van de organisatie. Hoe zijn dan de negatieve onderstromen die de weg blokkeren.

Voor mijn coachwerk heb ik veel sales gedaan, B2B en accountmanagement, Ook ben ik op directieniveau werkzaam geweest binnen diverse organisaties. 20 jaar geleden heb ik een stap gezet om zelfstandig ondernemer te worden. Ik moest gaan denken in eigen successen en hoe de weg te vinden in een wereld die constant verandert. Ik bleef steeds mijn eigen strategie toepassen “Hoe maak ik mijn klant succesvol.” Dit bracht mij succes! Na verkoop dit bedrijf heb ik 15 jaar geleden een bewuste keuze gemaakt om mensen te gaan coachen.

De strategie is nog steeds hetzelfde! Ik maak nu mensen succesvol door hun potentieel te ontwikkelen! Door mensen van organisaties succesvol te maken helpen ze vanzelf mee met de groei van de organisatie. Mijn kernwaarden zijn oplossingsgericht, doorzetten, aanpakken, voorwaarts, kijken naar het proces en samen gaan we voor het beste resultaat.

Bij business coaching neem ik een deel van mijn ervaringen mee vanuit mijn verleden, Ik ga graag met u in gesprek als sparringpartner om samen te kijken naar potentiële groei van mensen of uw organisatie.

Groet Marko

 

Mabi Lifestyle BV
Pater Tilliestraat 21
6325 AL Berg en Terblijt
info@markodejong.nl
+31 (0)6 41719250
KVK nr. 24371527
Bank IBAN. NL31RABO0133555305
BTW nr. 814122139B01

Privacy en cookie beleid 
Algemene voorwaarden MDJ Coaching

 

REVIEWS BUSINESS COACHING 

  • Als CEO van een groot bedrijf loop je dagelijks tegen vele uitdagingen aan. Om hier goed mee om te kunnen gaan is het uitermate belangrijk jezelf goed te kennen. Marko de Jong helpt je met zijn coach- en gesprekstechnieken en de potentieel analyse vanuit Human Design om jezelf ECHT te leren kennen. Je komt tot de kern van je persoonlijkheid.
  • Marko begeleidt mij in mijn persoonlijke en professionele ontwikkeling.
    Hij is een kei in het helpen om steeds dichter bij mezelf te komen en om mijn ambities te bereiken. De coaching sessies van Marko geven me energie, kracht en inspiratie.