Doel

In deze workshop starten we met een blanco pagina die we samen de komende tijd gaan vullen met visie, missie, doelen en dromen die je gaat verwezenlijken. Het kan een persoonlijk doel of zakelijk doel zijn. Wil je bijvoorbeeld verder komen in je carrière of een bepaald business doel bereiken, alles is mogelijk. Het kan ook zijn dat je aan je persoonlijke groei wil werken. Je verleden, toekomst, rang, stand en waar je in de maatschappij staat is niet van belang. Verleden en toekomst doen niet mee, we vertrekken vanuit het Nu en gaan samen creëren om zo jouw doelen en plannen te realiseren.

Ik heb als coach al een aantal workshops gegeven en deze is zeer inspirerend met verrassende resultaten.

Inhoud                                                                                    

In beweging komen zowel letterlijk als figuurlijk, welke acties ga je zetten om je doelen te realiseren

Wat is flow en hoe kom je in je eigen unieke flow om tot creatie te komen

Mindfulness, contact maken met het nu, we doen samen oefeningen om aan jouw te laten zien en voelen hoe je echt in het nu kan zijn.  Het nu is ook het enige wat er is, er is geen toekomst en er is geen verleden, daar zijn alleen conditioneringen. Door samen oefeningen te doen maak je ruimte voor het nu en krijg je meer een focus vanuit je gevoel en authentieke zelf, ook voor mensen die veel in het hoofd zitten is dit geen hindernis.

Leren om uit je comfortzone stappen. Binnen je comfortzone weet je alles maar buiten je comfortzone liggen nieuwe uitdagingen.

Puurheid, je eigen puurheid laten zien met jouw eigen concept of persoonlijke ontwikkeling die je voor ogen hebt.

Activatie van je natuurlijk drijfveren en innerlijke waarden.

Kleur, hoe kleur jij het in en hoe kijkt de omgeving naar jouw kleuren. Welke vormgeving gebruik jij voor je plan?

Energie, spirituele en mentale energie, voelen en actie, hoe kom je tot resultaten.

Presentatie van je vorderingen, vertel en  communiceer op jouw eigen wijze de vorderingen of hindernissen die er nog zijn. Wat bedoel je ermee en waarom voel je het zo! Waar loop je tegenaan en wat zit er in jouw flow.

Feedback van de aanwezigen.

Presentatie van je eindresultaat na 6 gezamenlijke sessies.

Voor wie:

Je kunt deze workshop zakelijk inzetten om een groep mensen te ontwikkelen en helpen hun persoonlijke of zakelijke doelen te realiseren. Het vergroot de intrinsieke motivatie en mensen krijgen hierdoor tools en handvaten aangereikt hoe ze verder zichzelf kunnen ontwikkelen.

Er zijn genoeg voorbeelden te noemen, je kunt bijvoorbeeld een MT de opdracht geven met als doel hoe zij het beste hun mensen kunnen motiveren en inspireren. Of hoe inspireert het MT de organisatie , hoe komt men zelf in actie. Ik ga graag met U in gesprek om het juiste doel te formuleren of we plannen een intake sessie met het MT en vanuit bewustzijn, inzichten en challenges creëert ieder MT lid zijn of haar doel.

Het is echt allemaal leuk, leuk, leuk, het is een intensieve maar vooral  leuke workshop, met jouw bewustzijn kun je veel creëren.

Duur: 6 bijeenkomsten in een tijdsbestek van een half jaar.
Kosten: In nader overleg, ik maak een vrijblijvend voorstel!

Logo Marko de Jong Coaching

Pater Tilliestraat 21
6325 AL Berg en Terblijt
info@markodejong.nl
www.markodejong.nl
+31 (0)6 41719250