Insta offer, voer de code insta in als kortingscode en je krijgt 10% korting

Ga naar de pagina shop een coachplan en selecteer dit coachplan, bij afrekenen kun je deze code invoeren

Coachplan potential shorttrack

Wijsheid is weten, erkennen, aanvaarden en veranderen

Je potentieel is alles omvattend wie je bent, hoe je handelt en welke keuzes je maakt in je leven. Deze analyse gaat direct naar diepere lagen van je persoonlijkheid. Je krijgt op papier te zien hij jij als mens in elkaar zit. Op ca 20-25 pagina’s krijg je te zien hoe je energetisch in elkaar zit en hoe jij je bewuste en onbewuste eigenschappen en talenten het beste kunt gebruiken om jouw levenskoers te bepalen. Het is een prachtig document en fundament, waarin je authentieke persoonlijkheid op een unieke manier zichtbaar wordt. Ook duidelijk wordt hoe je het beste besluiten kan nemen vanuit je unieke autoriteit Aan deze analyse koppelen we 4 coachsessies die bijdragen om je potentieel te ontwikkelen.  Het doel is dat je jouw potentieel optimaal gaat gebruiken. Dit coachplan is natuurlijk geheel naar wens verder uit te breiden.

Dit short potential coachplan bevat een analyse + 4 coachsessies

Na bestelling van dit plan neem ik contact met je op om verdere afspraken te maken.

Inhoud plan:

 • Potential analyse, persoonlijke analyse, holistisch ca 20-25 pagina’s
 • Bespreking analyse ca 90-120 minuten
 • 4 coachessies van ca 90 minuten
 • Direct naar diepere lagen van je persoonlijkheid
 • Unieke sleutels tot je persoonlijkheid
 • Duur 2-3 maanden

Een persoonlijke analyse geeft inzichten over jezelf. Met deze inzichten kun je ook je leven op de juiste manier veranderen. Je krijgt hierdoor meer fulfilment en joy! Vergroten van zelfkennis heeft als gevolg dat men meer vanuit een authentieke rol gaat handelen en waardoor zelfvertrouwen en innerlijke kracht groeien.

Waarom zou je een persoonlijke analyse laten maken? 

Zodra je de analyse en de complete beschrijving voor je hebt liggen zul je jezelf direct herkennen. Dit is een prachtig vertrekpunt om jezelf verder te ontwikkelen. Het maakt veel duidelijk hoe jij als persoon in het leven bent en hoe je het beste kunt handelen in de diverse uiteenlopende situaties. Het geeft direct bevestigingen over jezelf en je persoonlijkheid!

Persoonlijkheid analyse Coaching Limburg Coach Marko de JongAnalyse 

Via complexe en geavanceerde technologie maak ik een analyse van jouw persoonlijkheid. Voor deze analyse heb ik enige basisgegevens van jou nodig; geboortenaam ( en ), datum, geboorteplaats en geboortetijd. Deze analyse gaat direct op een wat dieper niveau van je persoonlijkheid. De gekleurde en witte vlakken zijn bewuste en onbewuste aspecten van jezelf en de lijnen die volledig gekleurd zijn geven aan de unieke en persoonlijke eigenschappen. Er is geen goed of slecht ontwerp, je bent wie je bent. De klanten waarvoor ik een analyse voor heb mogen maken zijn er zeer enthousiast over omdat het direct duidelijk is, je ziet als het ware jezelf op papier staan.

Het systeem wat ik gebruik is gebaseerd op genetische wetenschap en oude wijsheden, Kwantum fysica, Astronomie, Biochemie, Genetica, I-Tjing, Astrologie, Chakra-leer en Kabballa.

Innerlijk besluitvormingsproces

Ook wordt duidelijk hoe jij voor jezelf het beste besluiten kan nemen! Heb je er überhaupt al eens over nagedacht hoe jij besluiten neemt in je leven? Misschien wel het belangrijkste dat we ooit over onszelf kunnen weten is, hoe we beslissingen kunnen nemen die voor ons werken in alle situaties. Ieder type persoonlijkheid heeft namelijk een unieke manier van besluiten nemen.

En als je al actie hebt ondernomen om jezelf te verbeteren, of je hebt je al verdiept en wijsheid verzameld door spiritueel te groeien, maar je hebt nog steeds moeite om grip te krijgen, dan is deze analyse een prachtige kennisverzameling over jezelf.

In de analyse staat duidelijk:

 • Je sterke (onbewuste) kanten en je (onbewuste) beperkingen.
 • De voor jou beste beslisstrategie, we nemen per dag vele besluiten, die ons door de dag leiden. Dit gaat met name hoe jij besluiten neemt naar je omgeving toe en hoe jij je verbindt met de wereld om je heen. Ben je nu al bewust hoe jij intuïtief besluiten neemt?
 • Type en persoonlijkheid, hoe zit jouw persoonlijkheid in elkaar en wat zijn belangrijke voorwaarden in jouw leven om de koers te bepalen.
 • Jouw persoonlijke eigenschappen en talenten gekoppeld aan je authenticiteit. Deze sturen jouw potentieel aan, dit is het geheel van wie jij bent.
 • Hoe kun je het beste jouw levensenergie gebruiken. Ieder mens heeft een uniek energiesysteem waarin levensenergie werkt. Met het activeren van jouw eigen energiesysteem voel je jezelf meteen krachtiger.
 • Unieke sleutels over je persoonlijkheid, specifieke kenmerken over jou als persoon. Zaken die voor jou belangrijk en van toegevoegde waarde zijn om werkelijk jezelf te kunnen zijn.

Dit coachplan Potential Shorttrack kost 495 euro inclusief BTW

Mocht je meer info willen over dit plan of eerst een gratis kennismakingsgesprek willen, bel, app of mail me gerust. Groet Marko

Dit plan kan ook uitstekend online via Zoom  Online coaching bij coach Marko de Jong

Reviews van cliënten die een persoonlijke analyse als vertrekpunt voor hun coaching hebben gedaan.

 • Als CEO van een groot bedrijf loop je dagelijks tegen vele uitdagingen aan. Om hier goed mee om te kunnen gaan is het uitermate belangrijk jezelf goed te kennen. Marko de Jong helpt je met zijn coach- en gesprekstechnieken en de potentieel analyse vanuit Human Design om jezelf ECHT te leren kennen. Je komt tot de kern van je persoonlijkheid.
 • Marko begeleidt mij in mijn persoonlijke en professionele ontwikkeling.
  Hij is een kei in het helpen om steeds dichter bij mezelf te komen en om mijn ambities te bereiken. De coaching sessies van Marko geven me energie, kracht en inspiratie.
 • Marko heeft een week geleden samen met mij de potentieel analyse besproken, toegelicht en geanalyseerd. Ik geloof dat dit een reading heet. Omdat ik geen vergelijking maken kan, richt ik mij op wat het mij gebracht heeft.Marko hanteert een oorspronkelijke werkwijze om mij in contact te brengen met het wezen van de inhoud van de analyse. Het blijft daardoor niet slechts bij woorden, maar het wordt een beleving. Ik word mij bewust van belangrijke eigenschappen. Met name de schaduwkanten, waar ik ondanks mijn bereidheid om ernaar te kijken toch graag een oogje voor dichtknijp, komen helder aan het licht. Het is een kans om te zien. Vrijheid vraagt bereidheid en moed. Marko begrijpt dit goed en voorkomt dat je eraan voorbij gaat.Leren houdt nu eenmaal in alles te bekijken en het ongemakkelijke niet vermijden. Daar zit namelijk grote winst. Marko is los van oordeel en dat helpt bij het objectief en open kijken naar jezelf. De energie van het leren en het leren zien van kansen in dingen die ongelukkig lijken, wordt actief tijdens de bespreeksessie. Uiteraard is er ook veel aandacht voor al het moois dat in je aanwezig is en al ontwikkeld is. De benadering die Marko kiest, is er een van liefdevolle aandacht en verruimd perspectief.

Contact me

 

Logo Marko de Jong Coaching

Pater Tilliestraat 21
6325 AL Berg en Terblijt
info@markodejong.nl
+31 (0)6 41719250
KVK nr. 24371527
Bank IBAN. NL31RABO0133555305
BTW nr. 814122139B01